Hästvård

Hästägarens bästa vän

Att rykta sin häst är ett behov som bör göras innan ridning för att undvika skav- och trycksår. Vi på Clear Sky erbjuder ett munstycke som är speciellt anpassat att rykta hästar med. Vårt munstycke kopplar du direkt till maskinens slang, och därmed slipper du utsätta hästen och dig själv för en mängd luftburna partiklar som annars hade skett. (Stöv = hästhud).

Samtliga återförsäljare säljer den för skandinavien specialanpssade versionen, vars innehåll har en 5 meter lång slang. Det gör att maskinen kan stå tillräckligt långt bort - ja, faktiskt i ett helt annat rum - från hästen så att den inte störs av motorljudet. Det håller hästen lugn samt underlättar arbetat för dig.

Borsta upp hår med mattpiskan

Något alla hästägare vet är att det är relativt svårt att hålla hästtäcken rena. Rengöringsmaskinen har ett speciellt eldrivet motormunstycke som, precis som mattrengöringsfunktionen, snabbt och effektivt borstar bort hästhår och varsamt vibrerar och suger upp grus och smuts. När väl första steget är gjort, kan användas för att enkelt, effektivt och miljömedvetet tvätta rent samtliga era hästtäcken, även om de blivit både hårig och smutsiga. För er som väljer att ändå tvätt era hästtäcken i en tvättmaskin rekommenderar vi att ni först använder det riktigt effektiva motormunstycket för att sanera och få bort all smuts och hästhår från täcket så inte er tvättmaskin blir helt fullproppad.

Vi gör vad vi kan för att bidra till en bättre miljö. Vi föreslår därför att ni använder vårt egna, helt miljövänliga, schampo. Kontakta något av Clear Sky's kontor för pris och mer informtion om våra medel.

Rengöringsmaskinen använder bara helt vanligt kranvatten!

Att köpa dammsugarpåsar hör till historien!

Fungerar som luftrenare

Vår maskin är den mångbegåvaden rengöringsmaskin som även fungerar som luftrenare. Den renar luften samtidigt som ni ryktar er häst. Hästar har, precis som människor, problem med luftburna miljöer med många partiklar. Det här känner du lätt av genom att ta ett djupt andetag och verkligen känna efter. Det syns också väldigt väl när solen skiner in genom fönstret. Vårt luftreningssystem är oslagbart för bindning av torr stalluft - rakt ner i maskinens vattentank. För vått damm kan faktiskt inte flyga!

Nature Opportunity AB
Bultvägen 4
553 02 Jönköping

Telefon: 036-126522
E-post: office@clear-sky.nu