Bil - & Båtvård

Rekonditionera din bil

Fräscha upp din bil till nyskick genom att rekonditionera den med vår rengöringsmaskin. Förutom att det ökar värdet på bilen så håller klädseln bättre mot slitage efteråt.

Vi råder er att före tvättning göra en noggrann rengöring med vårt turbomunstycke på samtliga bilsäten. Möjligen behövs även nålfiltsmattorna gås igenom med turbomunstycket så inte resultatet blir ett lerigt golv.

Om bilen är allt för illa därhän med damm och smuts rekommenderar vi en mer grundlig sanering med hjälp av Clear Sky's rengöringsmaskin och dess eldrivna motormunstycke. Extra lämpligt att rengöra med motormunstycke är de säten du själv och dina passagerare sitter på samt bagageutrymmet i din kombi/halvkombi.

När torrengöringen av bilen är klar rekommenderar vi en ordentlig tvätt med hjälp av vår extraktor. Det finns två olika storlekar på munstycken till extraktorn beroende på storlek på objektet som ska tvättas samt hur lätt det är att komma åt.

Majoriteten av all tvätt klaras av utan att använda något annat än kallt kranvatten. Detta är idealiskt, både för de som är överkänsliga mot rengöringsmedel och för de som vill värna om miljön.

Nature Opportunity AB
Bultvägen 4
553 02 Jönköping

Telefon: 036-126522
E-post: office@clear-sky.nu